Selecteer een pagina

Natuurlijk achter jezelf staan !

met vreugde gaan staan voor je eigen leven
N

Je ervaart regelmatig spanningen en angsten in sociale interacties

doordat je steeds maar goed afgestemd moet zijn op die ander en het je ook nog eens niet goed lukt je grenzen duidelijk aan te geven.
N

Je komt niet tot bloei

als je steeds maar moet voldoen aan de eisen, wensen en behoeften van anderen, de buitenwereld. Het lukt je dan niet goed te ontdekken wat je zelf echt graag wil en daar ook voor te gaan.
N

Erkenning en bevestiging van andere mensen komt maar niet

hierdoor heb je soms het gevoel nergens echt bij te horen, niet gezien en gewaardeerd te worden om wie jij bent en wat jouw inbreng en bijdrage is.

Tot je recht komen!

De juiste aandacht voor jou zorgt er voor dat je eindelijk de waardering kunt ervaren die je zo nodig hebt. Dat je je gezien, gehoord én begrepen voelt.

Hoe zou het voor je zijn, als je straks onder andere:

 

  • je grenzen aangeeft zonder je daarbij schuldig te voelen

  • je bestaansrecht diep kunt ervaren

  • duidelijk weet wat je wél en wat je niet wilt en daar ook voor gaat

  • emotionele vrijheid ervaart in contacten met andere mensen

Goede zorg voor jouw binnenwereld helpt je groeien en tot bloei komen.

Licht, water, voeding en bescherming zijn voorwaarden voor gezonde groei. Symbolisch staat dat voor helderheid / inzicht, emotionele dorst lessen, versterken van je innerlijke kracht en innemen en afbakenen van je persoonlijke ruimte.

“Het gevoel van vrijheid om werkelijk jezelf te kunnen zijn, is een ervaring waartoe ik mensen  graag inspireer ! ” 

Betoverd tot gekroonde kikker

Lange tijd liep ik tegen mijn onvermogen en onmacht aan om mezelf op goede wijze naar voren te brengen. Om van me te laten horen, mezelf te laten kennen.  Ik voelde me betoverd, vastgezet in iets en iemand, die ik helemaal niet was.

Misschien voel jij je ook betovert ? Betovert door iemand die niet wilde dat jij jíj bent ?! Door iemand die niet kan verdragen dat jij uniek en mooi bent, van binnen én van buiten.

Iemand die jou geen podium gunt omdat hij of zij alleen maar zelf centraal wilde staan, de aandacht wilde. Iemand die jou niet werkelijk zag, hoorde en begreep. Laat staan je erkende en waardeerde om wie je werkelijk bent.

Ik heb op mijn lange worsteling hiermee geleerd mezelf los te maken van deze innerlijke ketens, door de verbinding met mijn eigen kern te maken en te verstevigen. Die kern, dát is nu mijn fundament.

Stopt jouw verhaal bij de betovering ? Of zullen we ook jou verhaal afmaken? De bindingen losmaken en de ervaringen van jouw geschiedenis ombuigen tot je grootste kracht : Authenticiteit , Jouw KernKracht !

Verbinding met jouw kernkracht is de basis van een ijzersterk zelfvertrouwen

Vreugdevolle relaties

Doordat jij weet wie je bent en daar in bent gaan staan, trek je mensen aan die bij je passen. Op basis van wederzijds vertrouwen en respect kun je ontspannen genieten van de mensen om je heen

Werken vanuit je passie

Doordat je hebt ontdekt wat je wilt en daar nu echt voor kan gaan, vul je je dagen met wat bij je past en je echt graag doet. Je ervaart voldoening, erkenning en het geeft zin geeft aan je leven. Daarmee je geld verdienen is de kers op de taart.

Verbondenheid met het leven

Door de positieve veranderingen in je zelfbeeld, je mensbeeld en je wereldbeeld ervaar je het leven stukken positiever en kijk je met vertrouwen naar hoe je jouw toekomst vormgeeft.