Selecteer een pagina

Moeiteloos Gaan Voor Wat Je Werkelijk Wilt

Gebruik Jouw Sensitiviteit Als CreatieKracht

Ontdek De Ontbrekende Sleutel Waarmee Het Wél Gaat Lukken

Iedereen heeft wel wensen, verlangens en dromen die nog niet gerealiseerd zijn. Sommige mensen proberen ze (nog) wel waar te maken, anderen hebben het opgegeven en zijn vooral teleurgesteld. Schoorvoetend zijn zij gaan geloven dat het nou eenmaal niet anders is. Dit is echt jammer!

In de WensRealisator ontdek je wat de reden is dat het creëren van een mooier en beter leven vaak niet lukt en bovenal ontvang je de belangrijkste sleutel waarmee het wel gaat lukken.

Uiteraard werkt een sleutel alleen als je hem gebruikt, dat geld voor alles in het leven. Maar als je besluit dat je echt gaat toepassen wat er in de WensRealisator aangereikt wordt, dan heb je GOUD in handen!

[et_bloom_inline optin_id=”optin_1″]

Deze WensRealisator helpt met

Z

Ontdekken wat je echt wilt

Z

Perspectief op een betere toekomst

Z

Een positief gevoel over jezelf krijgen

Het gevoel over mezelf werd positiever en mijn zelfvertrouwen nam toe en daarmee ook het vertrouwen in het leven en in andere mensen!

Ik begon steeds meer regie over mijn leven te pakken en mijn interesse in de werking van de menselijke creatiekracht ging over in passie hiervoor.

Nu inspireer, begeleid en moedig ik andere mensen aan, die op de een of andere manier flinke klappen in het leven hebben opgelopen , om weer de regie over hun leven te pakken en daardoor het leven te creëren zoals ze dat werkelijk zelf willen! Een dankbare en vreugdevolle taak…..

– Edwin Weevers – Jouw KernKracht

Mijn Eigen Ervaring

Lange tijd dacht ik dat de omstandigheden en de gebeurtenissen in mijn leven ertoe geleid hadden dat mijn leven er niet uit zag zoals ik dat graag wilde.
Daarbinnen is zelfs een periode geweest waarbij ik geen idee meer had wat ik nou eigenlijk wilde. Door emotionele pijn, strijd en gevoelens van onmacht had ik de weg naar mijn gevoel, mijn verlangens afgesloten. Het was overlevingstijd zeg maar.

Door therapieën, coaching, lezen, opleidingen kwam ik stapje voor stapje weer meer in contact met mijn gevoelsleven. Ook merkte ik dat mijn intuïtie weer sterker werd en ik daardoor andere dingen en mensen in mijn leven ging aantrekken.

 

 Besef dat jouw leven van jou is

Edwin heeft veel kennis van zaken. Vanuit een doorleefde ervaring weet hij de juiste vragen te stellen, zodat je aangezet wordt tot zelfreflectie.

Hij is liefdevol en betrokken op jou als persoon. Toch laat hij in de gesprekken ook de krachtige kant zien, waardoor je stappen zet en niet blijft hangen in de zelfreflectie. Jezelf begrijpen is waardevol en nodig, maar daarna komt er een fase van andere keuzes maken.

Door middel van een aantal goed gekozen beelden kwam ik tot het maken van andere keuzes

Else

[et_bloom_inline optin_id=”optin_1″]
>