afbeelding intuïtief kiezen

Deze Oefening Voor Je Beste Keuze!

Z

Ontdekken wat je echt wilt

Z

Malen en piekeren in je hoofd achter je te laten

Z

Een positief gevoel over jezelf krijgen

Keuzes Maken Die Werkelijk Goed Voor Jóu Voelen

Gebruik Je Intuïtie Om Van Chaos Tot Helderheid Te Komen

Met Edwin sprak ik over de te nemen beslissing in mijn werk; ik had drie opties en voor alle drie was veel te zeggen. Allerlei argumenten passeerden de revue totdat Edwin voorstelde om een intuïtieve oefening te doen.

Fantastisch!

Ik voelde heel sterk welke keuze heel dicht bij mijn hart lag. Ik kreeg er zelfs kippenvel van!

Argumenten vielen weg, er ontstond rust. Deze oefening zou ik iedereen aanbevelen om ook echt te gaan doen!

Ik volg nu de weg van mijn hart!

Else Leendertse

Leerlingbegeleider en coach, Elle-consult

Mijn Eigen Ervaring

 

Lange tijd dacht ik dat de omstandigheden en de gebeurtenissen in mijn leven ertoe geleid hadden dat mijn leven er niet uit zag zoals ik dat graag wilde.
Daarbinnen is zelfs een periode geweest waarbij ik geen idee meer had wat ik nou eigenlijk wilde. Door emotionele pijn, strijd en gevoelens van onmacht had ik de weg naar mijn gevoel, mijn verlangens afgesloten. Het was overlevingstijd zeg maar.

Door therapieën, coaching, lezen, opleidingen kwam ik stapje voor stapje weer meer in contact met mijn gevoelsleven. Ook merkte ik dat mijn intuïtie weer sterker werd en ik daardoor andere dingen en mensen in mijn leven ging aantrekken.

 

Besef dat jouw leven van jou is

Het gevoel over mezelf werd positiever en mijn zelfvertrouwen nam toe en daarmee ook het vertrouwen in het leven en in andere mensen!

Ik begon steeds meer regie over mijn leven te pakken en mijn interesse in de werking van de menselijke creatiekracht ging over in passie hiervoor.

Nu inspireer, begeleid en moedig ik andere mensen aan, die op de een of andere manier flinke klappen in het leven hebben opgelopen , om weer de regie over hun leven te pakken en daardoor het leven te creëren zoals ze dat werkelijk zelf willen! Een dankbare en vreugdevolle taak…..

– Edwin Weevers – Jouw KernKracht

Edwin heeft veel kennis van zaken. Vanuit een doorleefde ervaring weet hij de juiste vragen te stellen, zodat je aangezet wordt tot zelfreflectie.

Hij is liefdevol en betrokken op jou als persoon. Toch laat hij in de gesprekken ook de krachtige kant zien, waardoor je stappen zet en niet blijft hangen in de zelfreflectie. Jezelf begrijpen is waardevol en nodig, maar daarna komt er een fase van andere keuzes maken.

Door middel van een aantal goed gekozen beelden kwam ik tot het maken van andere keuzes

Joanne

secretaresse